Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
NORO

Norolan Light Spoon-uistin

21,67 €alv 0%27,20 €sis. alv

Uistin omalla logolla/kuvalla on täysin kotimainen ja vastuullinen uistin. Se on täydellinen kotimainen lahja asiakkaallesi, henkilökunnallesi tai sidosryhmillesi! Tuote pohjautuu Norolan Light Spoon-uistimeen, joka on palkittu Erä-lehdessä Vuoden Haukiuistimena 2019. Light Spoon on Norolanin ainutlaatuinen, käsityönä valmistettu kotimainen kevennetty lusikkauistin, jossa yhdistyvät pitkäheittoisuus, voimakas ja hakeva uintiliike sekä kaloja houkutteleva hohtava keskilinssi.

Uistin on suunniteltu erityisesti heittokalastukseen, mutta soveltuu myös vetouisteluun Olit sitten aktiivikalastaja, tai satunnainen mökkikalastaja, Norolanin käsityönä Saimaan rannalla Mikkelissä valmistetut vieheet ovat hyvä valinta.

Minimitilaus 10kpl/aineisto




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.