Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
21046

Arrak Rain jacket W

100,00 €alv 0%125,50 €sis. alv

Arrak Outdoorin sadetakissa on enemmän toimintoja kuin kuivana pitäminen. Takissa on iso vetoketjullinen tunnelitasku, johon voit laittaa esimerkiksi koiran leluja ja koiran talutushihnan.

Sadetakki on valmistettu laminoidusta polyesterista, joka on pehmeä ja joustava. Sisävuori verkkokangasta parhaan ilmanvaihdon takaamiseksi. Vesipatsas/hengitys on 10 000/5 000. Sinulla on vetoketjullinen sisätasku, kaksi etutaskua ja suuri takatasku, joissa kaikissa on vetoketju. Rinnassa on 2 taskua vedenpitävällä vetoketjulla. Kainaloiden alla on myös vedenpitävät tuuletusvetoketjut, joiden sisäpuolella verkkokangas. Takin huppu on säädettävä, jotta se istuu parhaiten sateessa. Huppu on myös irrotettava. Voit myös säätää takin vyötärön ja ranteiden ympärille. Arrak heijastava logo rinnassa ja hupussa. Vyötäröltä hieman kiristetty. Paino koossa M 694g

Koot

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XLKatso kokotaulukko (pdf)




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.