Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
harmaa-valkoinenruskea-valkoinenvaaleanharmaa-valkoinenvihreä-valkoinen
harmaa-valkoinen
ruskea-valkoinen
vaaleanharmaa-valkoinen
vihreä-valkoinen
100831

Tanhu villahuopa

136,30 €alv 0%171,06 €sis. alv

100 % wool - 60% merino and 40% pure new wool

- ylellinen
- lämmin
- pehmeä
- mulesing-vapaata villaa

TANHU-huovat ovat ylellistä merinovillan ja villan sekoitetta. Huovan hillitty design ja kaunis tekstuuri sopii jokaiseen kotiin. TANHU-huovat kudotaan omassa kutomossamme Lapualla.

Tuote on valmistettu korkealaatuisesta, hienokuituisesta eteläamerikkalaisesta villasta ja merinovillasta. Villa on mulesing-vapaata ja toimimme vain vastuullisten ja sertifioitujen kehräämöiden kanssa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.

Strategiamme on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Siksi suurin ja merkittävin osa koko valmistuksestamme tapahtuu omassa kutomossa Lapualla.

Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään omassa kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiömme omassa ompelimossa Liettuassa tai kutomollamme Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.