Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
harmaa-valkoinenmusta-harmaaruskea-valkoinen
harmaa-valkoinen
musta-harmaa
ruskea-valkoinen
102401

Maria villahuopa

87,90 €alv 0%110,31 €sis. alv

100% puhdasta uutta villaa

- lämmin
- pehmeä
- mulesing-vapaata uutta puhdasta villaa
- Skandinavian villaa

MARIA-huopa on 100 % puhdasta villaa. Shaali on nukattu pehmeäksi, ja se tuntuu mukavalta paljaallakin iholla.

MARIA-huopa on tyylikäs ja hillitty, ja sopii siksi erinomaisesti myös lahjaksi.

Tiesithän, että MARIA-sarjaan kuuluvat myös kuumavesipullot ja taskuhuivit.

Tuote on pääosin valmistettu Skandinavian villasta. Villa on mulesing-vapaata ja toimimme vain vastuullisten ja sertifioitujen kehräämöiden kanssa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.

Strategiamme on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Suurin ja merkittävin osa koko valmistuksestamme tapahtuu omassa kutomossa Lapualla. Siltä osin, kun tuotanto ei ole mahdollista Lapualla, niin teemme sen omassa tytäryhtiössämme tai osaomistamassamme kutomossa Liettuassa, jolloin voimme olla myös mukana yritysten vastuullisessa kehittämisessä.

Tämän villatekstiilin tuotesuunnittelu ja design tehdään omassa kutomossa Lapualla. Luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään pääosin osaomistamassa kutomossa Liettuassa. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiön omassa ompelimossa Liettuassa. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.