Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
ML3503

REPREVE® Tuubihuivi

2,06 €alv 0%2,59 €sis. alv

Tuubihuivi REPREVE®-kierrätyspolyesteristä (130 g/m2). Koko 50x25cm.

REPREVE® on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten muovipulloista. Se on materiaali, joka voidaan jäljittää sen lähteestä valmiiseen tuotteeseen, mikä takaa tuotemerkeille ja kuluttajille, että tuote on valmistettu aidoista kierrätysmateriaaleista.

Voit ladata testi- ja varmennusraportit tämän sivun alareunassa olevien linkkien kautta.

Tuubihuivi lämmittää kylmällä ilmalla ja pitää viileänä helteessä. Tuubihuivit ovat käytännöllisiä lahjatuotteita jotka varmasti jäävät käyttöön. Huivissa on iso pinta näkyvään viestintään.


Priserna inkluderar leverans till en leveransadress adress i det land där ditt företag är etablerat. För leveranser till övriga länder kontakta kundtjänst.

Kaikki vedoksiin tulevat muutokset tai tilauksen peruuttamisesta syntyvät kustannukset laskutetaan. Ilmoitetut toimitusajat riippuvat tuotantokapasiteetista ja toimittajan lomista.

Tämä tuote on kaikkien asiaankuuluvien turvallisuusmääräysten mukainen.




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.