Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Monivärinen
Monivärinen
Monivärinen
PUH01

Puhelinpidike logolla

1,80 €alv 0%2,23 €sis. alv

Haluatko tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi ja tarjota heille käytännöllisen ja tyylikkään lahjan? Tutustu tähän edulliseen puhelinpidikkeeseen 3M Tarralla ja omalla logopainatuksella.

Puhelinpidike tarjoaa kätevän tavan pitää puhelimesi mukavasti kädessäsi, lisäten samalla mukavuutta ja turvallisuutta käyttökokemukseen. Tämä tuote on varustettu korkealaatuisella 3M-tarralla, joka takaa tuotteen luotettavan ja pitkäkestoisen kiinnityksen puhelimeesi tai tablettiisi. Unohda liimaamisen tai irtoamisen huolenaiheet - tämä puhelinpidike pysyy paikoillaan missä tahansa oletkin!

Mukauta puhelinpidikkeeseesi yrityksesi tai brändisi kanssa, sillä tarjoamme sinulle mahdollisuuden painattaa oma logo tai design suoraan tähän puhelinpidikkeeseen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä brändisi tunnettuutta ja erottua kilpailijoista uniikilla tavalla.

Puhelinpidike 3M Tarrassa ja oma logopainatuksella sopii täydellisesti yrityslahjaksi, promo-tuotteeksi tai vaikkapa henkilökunnan kannustamiseen. Se on myös ihanteellinen tapa juhlistaa tapahtumia tai markkinoida tuotteita ja palveluita.

Koko: 4*4cm

Hinta:
300kpl - 2,12€
500kpl - 1,79€




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.