Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Tummansininen / Ruskea
Tummansininen / Ruskea
Tummansininen / Ruskea
Tummansininen / Ruskea
Tummansininen / Ruskea
Tummansininen / Ruskea
Tummansininen / Ruskea
FTC426N

Festina kosmetiikkalaukku

35,56 €alv 0%44,09 €sis. alv

"Festina" Button -laukku on valmistettu sileästä nylonista, jossa on teksturoidut somisteet. Laukussa on Button-blazerin laatta, joka on lainattu samannimisestä piennahkatuotteiden sarjastamme. Kirkkaat kromiyksityiskohdat ja ylelliset metallikoristeet antavat laukulle elegantin viimeistelyn, säilyttäen samalla rennon yleisilmeen. Tämä malli yhdistää laivastonsinisen nylonin ruskeaan vegaaninahkaan ja kromisomisteisiin. Molemmat versiot ovat rennon tyylikkäitä ja helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Festina-tunnuslogo on hienovaraisesti kohokuvioitu jokaiseen tuotteeseen, antaen niille hillityn loppusilauksen. Jokainen yksityiskohta on tarkasti viimeistelty, mukaan lukien vetoketjun vetimet, joita koristaa Festina Blazon. Nämä kosmetiikkalaukut ovat kevyitä ja erittäin käytännöllisiä matkatarvikkeiden kuljettamiseen.




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.