Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Takaisin listalle
Musta
Musta
Musta
Musta
1072310

Fiskars FF paistinpannu 24cm

38,92 €alv 0%48,84 €sis. alv

Functional Form -paistinpannu sopii erinomaisesti arjen ruoanlaittoon. 24-senttinen pannu on varustettu kuumentumattomalla bakeliittikahvalla sekä erityisellä Ceratec-pinnoitteella, joka johtaa lämpöä tehokkaasti, takaa kauniin paistopinnan ja estää ruoan tarttumisen pannuun. Paistinpannu sopii kaikille liesityypeille ja kestää myös konepesua.

Vuona 2024 Fiskars päivitti Functional Form -sarjaa tarjotakseen kuluttajille PFAS-kemikaalivapaita sekä muovittomia ruoanlaittovälineitä. Uudistetut pannut ja kattilat on valmistettu vähintään 90-prosenttisesti kierrätetystä teräksestä, ja niiden ulkopinta on harjattu. Tuttuun tapaan kaikki sarjan kattilat ja pannut on valmistettu Suomessa, joten Functional Form -wokkipannun hankkiessasi tiedät voivasi luottaa kotimaiseen laatuun!




Voit liittää enintään kolme painoaineistotiedostoa (png, jpg, pdf). Tämä nopeuttaa tarjouksen käsittelyä. Enimmäiskoko on 2 Mt tiedostoa kohden.